betydning-definisjoner.com

På betydning-definisjoner.com er du i stand til å søke i flere ordbøker samtidig. Tusenvis av betydninger i vår søkemotor ble lagt til av folk som deg. Alle ord og betydninger er velkomne. Disse kan være betydninger av navn, vanskelige ord, slang, fremmedspråk eller til og med ord du har funnet opp selv. Gjør oss og andre besøkende glade og legg til et ord! Legg til betydning.


Søk i 1.079.474 betydninger.Nyeste betydninger

0   0

Morbid


Glimrende "Valium" til bekjempelse av angst og uro! Virker momentant.
GrandCru01 på 2017-01-14

0   0

verdikonflikt


når det er uenighet om hvilke grunnleggende mål, idealer eller livsyn som skal prege samfunnet
Harun på 2017-01-10

0   0

TBC


The buklers ceroise, en diagnose. Som er farlig og skummel spesielt for de fleste andre som er i de asiatiske delene av jordkloden
Selma på 2017-01-09

0   0

fødselsstein


Fødselssteiner er steiner som er knyttet til de ulike kalendermånedene, og de skulle gi den som bærer de både beskyttelse og magiske egenskaper. Fødselssteiner har eksistert i omtrent alle gamle sivilisasjoner og kulturer, blant annet romerne, perserne, aztekerne og tibetanerne hadde egne system for fødselssteiner.
Fødselssteinene ble "offisielle" i 1912 da "The National Assocation of Jewelers" lagde en offisielle liste over steinene.

Kilde: www.lyrdesign.no
 925Lars på 2016-12-24

0   0

Politiattest


En erklæring fra politiet som bekrefter at du ikke er siktet, tiltalt eller dømt for seksuelle overgrep mot barn eller ungdommer.
BUA vg2 på 2016-12-08

0   0

Påbygging til generell studiekompetanse


Påbygging til generell studiekompetanse, også omtalt som allmennfaglig påbygging, er et programområde i norsk videregående opplæring. Området består av et studieår og er tilpasset elever som har fullført de to første årene i yrkesfaglige utdanningsprogram, eller alternative kryssløp mellom et studieforberedende utdanningsprogram og et ..
snl.no på 2016-12-02

0   0

Arena


Arena betyr idrettshaller for eksempel sørmarkarena eller DNB Arena
Lol på 2016-11-29

0   1

Organisme


en organisme kan være det samme som orgasme. altså; en organisme er en pikk, eller et levende vesen. Vesen; vesen kan være et brannvesen. Brannvesen; brannvesen har 10 bokstaver. vet du hva annet som har 10 bokstaver? Penishodet. det er også 10 bokstaver. en brannmanns penishode er et organisme
Alfred Hagen på 2016-11-27

12   7

Interessekonflikt


konflikt som handler om hvordan materielle eller økonomiske goder skal fordeles mellom samfunnet.
anonym på 2016-11-23

3   4

masse


Masse betyr materielle eller stoffmengde(protoner,nøytroner og elektroner) ved en gjenstand
MH på 2016-11-22

1   4

analfabet


Analfabet er en voksen person som har lært å lese og skrive, men som ikke behersker kunsten godt nok for hverdagens behov.
anonym på 2016-11-21

2   2

sakkyndig


En Sakkyndig er en person som kan alt om litt og samtidig litt om alt. Personen bør ha en anerkjent bransjeorganisasjon som referanse.
Knut Myrebøe på 2016-11-21

5   5

Ideologi


Ideologi refererer til bevissthet om ytelse og presentasjon av.
anonym på 2016-11-17

0   2

SOSI


SOSI (Samordnet Opplegg for Stedfestet Informasjon) er den største nasjonale standarden for forvaltning , bruk og utvikling av digitale geografiske data for offentlige bruksområder. SOSI er også et mye brukt filformat for norske kartdata.
Etterhvert som digitaliseringen gir oss visuelle arenaer vil hurtig navigering og gjenfinning av data bli nøkkelen til å skape sporbarhet, bedre beslutninger, forebygge vedlikehold og sikre gjenvinning og gjenbruk. Stedfestede data og data benyttet og forvaltet i rollebestemte digitale arbeidsrom skaper kunnskapstyrt aktivitet og handling.
 Frank Lillehagen på 2016-11-15

0   3

hei


heiðr) ujevn vidde (I) med lyng og busker som ligger forholdsvis høytRyfylkeheieneRyfylkeheiene / lyngheilynghei
Kilde: ordbok.uib.no

0   3

øyrike


Storbritannia er eit øyrikeStorbritannia er eit øyrike
Kilde: ordbok.uib.no

0   3

ør


eyrr, av aur) tange eller banke av sand eller grus, særlig ved elveos tange eller banke av sand eller grus, særlig ved elveos
Kilde: ordbok.uib.no

0   2

øyk


sele på øykensele på øyken
Kilde: ordbok.uib.no

0   1

øyhopping


island-hopping) øyloffing øyloffing
Kilde: ordbok.uib.no

1   3

øygruppe


aldersgruppealdersgruppe / folkegruppefolkegruppe / partigruppepartigruppe / popgruppepopgruppe / studiegruppestudiegruppe / øygruppeøygruppe / samle seg i, dele seg inn i, arbeide i gruppersamle seg i, dele seg inn i, arbeide i grupper / ei gruppe forretningsfolk frå utlandetei gruppe forretningsfolk frå utlandet / milita [..]
Kilde: ordbok.uib.noSide:   1 2 3 4 5 6 7 8 9