Alina Cristea1

Oppstemmer mottatt736
Nedstemmer mottatt635
Karma:100 (oppstemmer-nedstemmer)0 opptjente Skilt

Ingen merker ble funnetDefinisjoner (928)

1

23 Thumbs up   44 Thumbs down

budskap


Når det brukes som et substantiv, representerer det en muntlig, skriftlig eller innspilt kmmunikasjon sendt til eller venstre for en mottaker som ikke kan kontaktes direkte. Det antyder også et betydelig politisk, sosialt eller moralsk punkt som blir formidlet av en film, tale. Brukes som et verb, betyr det å sende en melding til noen, spesielt via e-post.
Alina Cristea1 - 6. september 2018

2

18 Thumbs up   25 Thumbs down

levekår


Dette er et subtantiv som brukes til å representere forholdene som en person burde leve i, noe som betyr sosialt, økonomisk og sanitært forhold.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

3

18 Thumbs up   13 Thumbs down

emne


Når den brukes som et substantiv, representerer den en person eller ting som blir diskutert, beskrevet eller behandlet, eller en kunnskapsgren studert eller undervist i en skole, høyskole eller universitet. Brukes som et adjektiv, beskriver det noen som er sannsynlig eller tilbøyelig til å bli påvirket av en bestemt tilstand eller forekomst, vanligvis en uvelkommen eller ubehagelig. Når det brukes som verb, betyr det å forårsake eller tvinge noen eller noe å gjennomgå en bestemt opplevelse eller form for behandling, vanligvis en uvelkommen.
Alina Cristea1 - 10. september 2018

4

18 Thumbs up   14 Thumbs down

gunstig


Det betyr uttrykke godkjenning til fordel for noen eller noe.

"Oddsen for å vinne er gunstig i dag."
Alina Cristea1 - 13. september 2018

5

11 Thumbs up   25 Thumbs down

forutsigbar


Dette er et adjektiv som brukes til å beskrive noe som lett kan forutsies.
Alina Cristea1 - 30. august 2018

6

11 Thumbs up   7 Thumbs down

attraktiv


Dette er et adjektiv som beskriver noe som er behagelig eller tiltalende for sansene, eller noen som er tiltalende å se på, eller seksuelt forlokkende.
Alina Cristea1 - 5. september 2018

7

10 Thumbs up   5 Thumbs down

overfladisk


Dette er et adjektiv som brukes til å beskrive noen eller noe som er eksisterende eller forekommende på overflaten, eller synes å være sant eller ekte bare før det blir undersøkt nærmere.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

8

9 Thumbs up   17 Thumbs down

pålitelig


Når den brukes som et adjektiv, beskriver noen eller noe som er konsekvent godt i kvalitet eller ytelse, kunne stole på. Når den brukes som et substantiv, representerer den en pålitelig person eller ting.
Alina Cristea1 - 31. august 2018

9

9 Thumbs up   7 Thumbs down

lov


Det er regelsystemet som et bestemt land eller samfunn anerkjenner som regulering av medlemmene sine handlinger, og som det kan håndheve ved å pålegge straffer.

"Å skyte fuglene er mot loven."
Alina Cristea1 - 19. september 2018

10

9 Thumbs up   9 Thumbs down

utspekulert


Når den brukes som et adjektiv, beskriver noen som er å ha eller vise ferdigheter i å nå sine ender ved bedrageri eller svindel. Det betyr også sjarmerende eller attraktivt. Når den brukes som et substantiv, representerer det ferdighet i å nå sine ender ved bedrageri.
Alina Cristea1 - 3. september 2018


For å vise alle 928 definisjoner, vennligst logg inn.