Betydning Medmenneske
Hva betyr Medmenneske? Her finner du 5 betydninger av ordet Medmenneske. Du kan også legge til en definisjon av Medmenneske selv.

1

25   0

Medmenneske


Det å være medmenneske er at du gjør at andre trives og har det godt. Det vil si at du skal se andre mennesker. Det er noe av det grunnleggende behovet for oss mennesker- dette er behovet for sosial kontakt.
mina - 9. september 2016

2

13   4

Medmenneske


Å være et medmenneske vil si at du prøver å se og forstå andre mennesker. Du ser det gode i andre, og tilbyr en hjelpende hånd. Du har en genuin omsorg for andre og ser på alle som likeverdige.
Ann - 23. august 2017

3

6   2

Medmenneske


Mennesker er den som forstår eller klarer å se problemene de andre har, og det betyr mye for andre som har disse type mennesker i nærheten.
Hadar Haji - 8. april 2017

4

5   11

Medmenneske


Medmenneske var en norsk dramaserie som ble sendt på NRK fjernsynet i 1981. Regissør var Arild Brinchmann. Han dramatiserte Olav Duuns roman, Medmenneske, som ble utgitt i 1929. Det meste av handlin [..]
Kilde: no.wikipedia.org

5

2   8

Medmenneske


Medmenneske er en roman av den norske forfatteren Olav Duun, utgitt i 1929. Romanen regnes som et høydepunkt i forfatterskapet. Romanen var den første i en trilogi, og ble fulgt av Ragnhild (1931) o [..]
Kilde: no.wikipedia.org

Legg til betydningen av Medmenneske
Antall ord:
Navn:
E-post: (* Valgfritt)

<< Karesuando Arto paasilinna >>
betydning-definisjoner.com er en ordbok som er skrevet av folk som deg og meg.
Vennligst bidra ved å legge til et ord. Alle slags ord er velkomne!

Legg til betydning