Alina Cristea1

Oppstemmer mottatt99
Nedstemmer mottatt90
Karma:8 (oppstemmer-nedstemmer)0 opptjente Skilt

Ingen merker ble funnetDefinisjoner (928)

1.

4   3

Dobbeltmoral


Dette er et substantiv som representerer en regel eller et prinsipp som er urettferdig brukt på forskjellige måter til forskjellige personer eller grupper.
 Alina Cristea1 (7. september 2018)

2.

3   0

ideell


Det betyr tilfredsstiller ens oppfatning av hva som er perfekt, mest passende, eksisterende bare i fantasien, ønskelig, men ikke sannsynlig å bli en realitet.

"Været er ideelt for lange turer."
 Alina Cristea1 (14. september 2018)

3.

2   1

lov


Det er regelsystemet som et bestemt land eller samfunn anerkjenner som regulering av medlemmene sine handlinger, og som det kan håndheve ved å pålegge straffer.

"Å skyte fuglene er mot loven."
 Alina Cristea1 (19. september 2018)

4.

2   2

Lurt


Det beskriver noen som ha eller vise erfaring, kunnskap og god dømmerkraft.

"Hun virker snill og lurt."
 Alina Cristea1 (19. september 2018)

5.

2   0

landskap


Det representerer alle de synlige egenskapene til et areal, ofte betraktet med hensyn til deres estetiske appell. Det foreslår også å betegne et format av trykt materiale som er bredere enn det er høyt.

"Landskapet i Frankirke er fantastisk."
 Alina Cristea1 (19. september 2018)

6.

2   0

edel


Når den brukes som et adjektiv, beskriver noe eller noen som tilhører rang, tittel eller fødsel til aristokratiet, noen som har eller viser gode personlige egenskaper eller høye moralske prinsipper. Når den brukes som et substantiv, representerer den en person av edel rang eller fødsel.
 Alina Cristea1 (7. september 2018)

7.

2   2

budskap


Når det brukes som et substantiv, representerer det en muntlig, skriftlig eller innspilt kmmunikasjon sendt til eller venstre for en mottaker som ikke kan kontaktes direkte. Det antyder også et betydelig politisk, sosialt eller moralsk punkt som blir formidlet av en film, tale. Brukes som et verb, betyr det å sende en melding til noen, spesielt via e-post.
 Alina Cristea1 (6. september 2018)

8.

2   0

økologi


Dette er et substantiv som representerer grenen av biologi som omhandler organismens relasjoner til hverandre og til deres fysiske omgivelser. Det foreslår også den politiske bevegelsen som er opptatt av miljøvern.
 Alina Cristea1 (3. september 2018)

9.

2   0

Tiltak


Når det brukes som verb, betyr det å fastslå størrelsen, mengden eller graden av noe ved å bruke et instrument eller en enhet merket i standard enheter. Når den brukes som et substantiv, representerer den en plan eller et tiltak som er tatt for å oppnå en bestemt hensikt. Det foreslår også en standard enhet som brukes til å uttrykke størrelsen, mengden eller graden av noe.
 Alina Cristea1 (31. august 2018)

10.

2   3

revolusjon


Det er et substantiv som representerer en tvunget styrking av en regjering eller sosial orden, til fordel for et nytt system. Det antyder også en forekomst av revolverende.
 Alina Cristea1 (31. august 2018)


For å vise alle 928 definisjoner, vennligst logg inn.