Alina Cristea1

Oppstemmer mottatt256
Nedstemmer mottatt203
Karma:52 (oppstemmer-nedstemmer)0 opptjente Skilt

Ingen merker ble funnetDefinisjoner (928)

1.

10   16

Levekår


Dette er et subtantiv som brukes til å representere forholdene som en person burde leve i, noe som betyr sosialt, økonomisk og sanitært forhold.
 Alina Cristea1 (31. august 2018)

2.

8   7

budskap


Når det brukes som et substantiv, representerer det en muntlig, skriftlig eller innspilt kmmunikasjon sendt til eller venstre for en mottaker som ikke kan kontaktes direkte. Det antyder også et betydelig politisk, sosialt eller moralsk punkt som blir formidlet av en film, tale. Brukes som et verb, betyr det å sende en melding til noen, spesielt via e-post.
 Alina Cristea1 (6. september 2018)

3.

7   5

gunstig


Det betyr uttrykke godkjenning til fordel for noen eller noe.

"Oddsen for å vinne er gunstig i dag."
 Alina Cristea1 (13. september 2018)

4.

5   4

Dobbeltmoral


Dette er et substantiv som representerer en regel eller et prinsipp som er urettferdig brukt på forskjellige måter til forskjellige personer eller grupper.
 Alina Cristea1 (7. september 2018)

5.

4   4

lov


Det er regelsystemet som et bestemt land eller samfunn anerkjenner som regulering av medlemmene sine handlinger, og som det kan håndheve ved å pålegge straffer.

"Å skyte fuglene er mot loven."
 Alina Cristea1 (19. september 2018)

6.

4   4

landskap


Det representerer alle de synlige egenskapene til et areal, ofte betraktet med hensyn til deres estetiske appell. Det foreslår også å betegne et format av trykt materiale som er bredere enn det er høyt.

"Landskapet i Frankirke er fantastisk."
 Alina Cristea1 (19. september 2018)

7.

4   1

ideell


Det betyr tilfredsstiller ens oppfatning av hva som er perfekt, mest passende, eksisterende bare i fantasien, ønskelig, men ikke sannsynlig å bli en realitet.

"Været er ideelt for lange turer."
 Alina Cristea1 (14. september 2018)

8.

4   0

essensiell


Når det brukes som et adjektiv, beskriver det noe eller noen som er absolutt nødvendig, veldig viktig. Når det brukes som et substantiv, representerer det en ting som er absolutt nødvendig.
 Alina Cristea1 (10. september 2018)

9.

4   0

moderat


Når den brukes som et adjektiv, beskriver noe som er gjennomsnittlig i mengde, intensitet, kvalitet eller grad. Når den brukes som et substantiv, representerer den en person som har moderate synspunkter, spesielt i politikken. Når det brukes som verb, betyr det å gjøre eller bli mindre ekstreme, intense, strenge eller voldelige.
 Alina Cristea1 (31. august 2018)

10.

4   4

Motiv


Når det brukes som et substantiv, betyr det en grunn til å gjøre noe. Det betyr også et motiv i kunst, litteratur eller musikk. Når den brukes som et adjektiv, betyr det å produsere fysisk eller mekanisk bevegelse, forårsaker eller er årsaken til noe.
 Alina Cristea1 (29. august 2018)


For å vise alle 928 definisjoner, vennligst logg inn.